Skip to content

Please update your browser

Your browser version is not supported by this site. CS First may not work properly. Learn more

Bemærk: Dette tema er ikke opdateret til at afspejle Scratch 3.0. Se denne hjælpeartikel for yderligere oplysninger.

Timeplan

I undervisningsplanerne er der guides til guruer og værter, herunder også valgfrie manuskripter.

Løsningsark

Løsningsark giver eksempler på løsninger til hvert projekt. Brug disse som reference til deltagere, der har svært ved at følge med.

Flyer

Sæt denne flyer op for at skaffe elever til din klub.

Adgangskort

Hvert klubmedlem får et adgangskort til at holde styr på deres brugernavne og kodeord, og til at holde styr på deres fremskridt i løbet af klubben.

Særlige instrukser i forbindelse med printning: Print this document double-sided then fold each page in half and create a booklet. If possible, staple down the middle.

Deltagelsesbeviser

Deltagerne modtager beviser eller klistermærker, som de kan sætte i deres adgangskort, når de har gennemført en aktivitet.

Særlige instrukser i forbindelse med printning: Dette dokument er lavet til at blive printet på disse ark med klistermærker.

G+-boardet

G+-boardet bør hænges op på et synligt sted forrest i rummet, hvor klubben afholdes. Efter afslutningsvideoen opfordres deltagerne til at skrive tak eller rose et andet klubmedlem, hvilket kaldes en "hilsen", der har hjulpet dem.

Særlige instrukser i forbindelse med printning: Denne plakat printes bedst på A3 papir.

Nødplan

Nødplaner gør, at der er alternative aktiviteter, der kan fuldføres uden en computer. Brug disse, hvis der opstår et teknisk problem, der betyder, at klubben ikke kan gennemføres som normalt.

Klubliste

Brug klublisten til at holde styr på elevernes brugernavne og kodeord, som genereres på CS First hjemmesiden.